In 10 stappen blijvend afvallen ‘op maat’

Heb jij de wens om af te vallen én afgevallen te blijven door gewoontegedrag te doorbreken en een positieve leefstijlverandering te realiseren? Dan help ik je daar graag bij!

Image

Het individuele coaching programma bestaat uit 10 sessies van 1 uur en duurt ongeveer 6 maanden. De focus ligt op duurzame gedragsverandering en niet op een kortstondig dieet.  Hierbij wordt gebruik gemaakt van evidence-based gedragsveranderingstechnieken.

 

Er wordt niet alleen aandacht besteed aan voeding, maar bijvoorbeeld ook aan beweging, ontspanning en slaap. Daarnaast staan we stil bij eventuele moeilijke momenten en mogelijke belemmeringen, die de gewenste gedragsverandering in de weg staan.

 

Aan de hand van een intake gesprek stellen we met behulp van valide meetmethoden de beginsituatie vast. Vervolgens zullen we uitgebreid aandacht besteden aan jouw gewenste situatie en onderliggende behoefte. 

 

Op basis hiervan formuleren we samen uitdagende, maar haalbare doelen.  Met behulp van een concreet actieplan gaan we aan de slag om ongewenst gewoontegedrag te doorbreken en het gewenste resultaat te bereiken.

 

Ben jij enthousiast geworden of nieuwsgierig naar meer informatie? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen via Inezguit@more-energy.nl.